Salgsoptimering

Rigtig mange virksomheder har et højt aktivitetsniveau og er meget travle. De har derfor mange gange svært ved at vækste og øge indtjeningen, uden at skulle ansætte yderligere personale. Du kender det måske allerede?

Det er både ressourcekrævende og omkostningstungt at ansætte flere folk og i mange tilfælde er det ligefrem en dårlig forretning. Do It More siger: "Hvad nu hvis du kunne gøre meget mere med de ressourcer, du allerede har?" Det ville betyde at du kunne øge indtjeningen uden at øge omkostningerne i din virksomhed.

Netop det har jeg arbejdet med i mange år, og jeg vil gerne hjælpe dig med at få meget mere ud af din forretning med det du allerede har. Do It More arbejder med flere forskellige optimeringsværktøjer, der direkte øger salgseffektiviteten i din virksomhed - endda blot med dine eksisterende ressourcer.

Sales Level Up formel

Do It More's Sales Level Up formel er i al sin enkelthed nøglen til at få en effektiv salgsorganisation. En salgsorganisation der er både effektiv, og som udnytter eksisterende ressourcer optimalt. Når denne formel efterleves og bliver en del af virksomhedens kultur, skaber den basis for vækst i såvel omsætning som  indtjening.

Sales Level Up formlen hjælper til et ændret mindset, der automatisk skaber et fokus på vækst og indtjening i hele organisationen.

Lad Do It More implementere Sales Level Up i din virksomhed og få en ny effektiv salgsstruktur og salgskultur.    

Kundeklassifikation

Nogen virksomheder siger, at alle kunder er lige vigtige, og at de skal behandles ens. Det er meget prisværdigt, men det er bare ikke godt for virksomheden.
Hvis du vil sikre dig en fornuftig bundlinje/indtjening, så skal du udnytte dine ressourcer på den absolut bedst mulige måde. For at kunne gøre det er du nødt til at klassificere dine kunder og i særdeleshed dine potentialer. Fordi alle dine kunder er ikke lige vigtige for din forretning.

Lad Do It More hjælpe dig med at få  lavet en rigtig kundeklassifikation, så du ved eksakt hvor du skal bruge din virksomheds ressourcer for at skabe profitabel vækst og en bedre indtjening.

Pipeline Management

Ved du præcist hvilke sager dine sælgere arbejder med? Ved du nøjagtigt hvor langt de er med de sager de arbejder på? Kender du den forventede ordreindgang i indeværende måned? Og kender du sandsynligheden for at dine sælgere vinder de sager de arbejder med? 

Det var mange spørgsmål, og de er alle nærmest umulige at svare ja til, hvis ikke I har en form for Pipeline Management i virksomheden. Uden den form for overblik er der ingen reel mulighed for styring og kontrol af virksomhedens vigtigste kilde til indtjening.

Lad Do It More hjælpe dig med at få etableret Pipeline Management i din virksomhed. 

Den Gode Cirkel

Når først overblikket og kontrollen er på plads, så er det meget nemmere at styre indsatserne og få det meste ud af de tilgængelige ressourcer. Det giver en effektivitet i dit salgsled, som du kan se direkte på din bundlinje.

Do the right things

Do the right things right

Do It More

Kunne du tænke dig at høre mere om salgsoptimering, og hvordan Den Gode Cirkel ser ud for din virksomhed, så lad os mødes.